Argentina skal have højere krav til Messi
نوشته شده توسط : xshufeel2

Boraldo, trofæetræner, der førte Argentina til at vinde VM i 1986, Fodboldtrøjer Dame sagde: Dette VM, Messi og andre argentinske spillere skal presses. Fordi de ikke er unge.

Bilardo sagde i et interview med medierne i Argentina, at Det argentinske landshold bør ikke betragte Messi som en almindelig spiller. I stedet skal han stille de højeste krav til ham. "Vi må lægge pres på ham ... De er alle voksne. Skal være sådan her. Hvor længe kan de vente? Disse unge fyre kan stadig spille i 3 eller 4 år, næsten. Efter verdensmesterskabet vil de ikke være for meget frem til dem. Medierne giver kun 4 point og ingen forventninger. "

For Bilardo, Det argentinske hold har styrke. Du kan drømme om at vinde VM-trofæet. "Ved at mange spillere spiller i de bedste hold i Europa." Bilardo sagde det også Barcelona Messi er som andre spillere. Skal lære, "De, der vandt Nobelprisen, lærer stadig, Hvis ikke, er det ikke et godt eksempel. " For dette års verdensmesterskab i Rusland, Bilardo sagde, at Fodboldtrøje Barcelona Messi skal have fuldstændig frihed. Har ikke brug for defensive opgaver.





:: بازدید از این مطلب : 7
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 3 خرداد 1397 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: